Arkadaş Konuya daha önce eklendi
W8 işletim sisteminde bot optimizasyonu bir takım sıkıntılar oluşturabiliyor bunun için w8 işletim sistemi kullanan arkadaşlara
3 Seçenek Sunuyorum
1 Bypass Edeyim
2 Sanal makinede w7 kurup çalıştıralım
3 VDS de çalıştıralım 7/24 aktif olsun
1 Arkadaşımız 3'ünü de istemediği ve linklerin tektek eklendiği için geri ödeme istedi onun geri ödemesi önümüzdeki hafta gerçekleşicek o arkadaşda kendince çokta haklı yorucu bir uğraş olarak görüyor belki gayet tabii onuda anlıyorum ama artık geri ödeme olmayacak w8 kullanarak alacak arkadaşlara duyurumdur 3 seçenek var onlar için 3 seçenekdede bot stabil çalışmaktadır w7 kullanan arkadaşlarda hiç bir sorun olmuyor
Ve
bir kaç satış sonrası satışlar biticek ve bundan sonra sadece büyük güncellemeler için daha önce satın alanlara cüz i fiyatlara güncelleme vericek.
Güncellemeler neyi kapsar ;
Örnek vermek gerekirse
+Büyük sayfaların paylaşımlara anlık yorum
+Paylaşım sonrası duvardaki diğer paylaşımlara istenilen çeşit kadar istenilen yorumları yaptırabilme
+Programı cüz i fiyatlara 7/24 çalıştırabilme (aylık 45 tl ye bot 7/24 çalışacak)
... daha onlarca planlanmış ve yapım aşamasında özellik var bunlar
10-20-30 günlük periyotlar olarak eklenicek çok büyük güncellemelerde ufak ücretlere diğer tüm güncellemelerde daha önce alanlara free olarak temin edilecek.
Tüm herşeyi gayet ne ve açık biçimde yazıyorum ki yanlış anlaşılmalar olmasın
Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hayırlı akşamlar