hocam şimdi bir çok soru var herkes pm talep etmiş bence arkadaş buradan yazsın o da uğraşmasın biz de uğraşmayalım. örneğin; reklamı tıklanmayacak bir bölgede çıkartarak çok gösterim az tıklama sağlayarak sürekli kalmasını mı sağlıyorsunuz? bu önemli bir soru buna konu altından cevap yazın. Aksi takdirde hem gösterim hem tıklamayı aylık 250TL'ye sağlıyorsanız, bir çok arkadaşın dediği gibi milletin 25TL si ile ne işiniz var. Ben hemen söyleyeyim ne yapacağınızı, sormuşsunuz ya varsa bildiğiniz onu yapalım diye bakın söylüyorum: Bir tane sayfa aç içerisine de evden eve nakliyat firmalarının reklamlarını al, sonra o siteye evden eve nakliyat ile ilgili kelimelerde adwords reklamı ile tıklama sağla, gün boyu bunu sağlayabiliyorsan ben senin için nakliyat firmalarından günlük 50TL alırım.20 tane bulsak 1000TL eder, hemen yarın bulurum. Kelimeyi değiştirebiliriz, temizlik şirketleri olur, kiralık araç firmaları olur, uçak bileti olur, oteller our, günlük kiralık daireler olur... olur da olur,bir çok şey olur, sadece senin dediğin gibi bir şey mümkün değil olamaz

Başka da söyleyeyim aracılık yapabilirsin mesela; siteyi kurarsın herhangi bir sektörde işi alırsın 10TL'ye yaptırırsın bir taşerona 6TL'ye 4TL sana kalır. Anlatacak hikaye çok ama en güzeli seninki
Not: Türkçe konusunda eleştiri yapan arkadaş "sizin de" şeklinde doğru yazımdır, ilave edeyim..
Mantık basit hocam ama arkadaşın bunu burada açıklaması işi gereği yanlış olur.
Ben konuyu sadece 1 kere okudum ve nasıl ne yaptığını yazılımcı olarak anladım. Kaldı ki siz seo'cusunuz ve daha iyi bilmeniz gerekli, arkadaş zaten sektör ve keyword'ü tarayıp ona göre cevap veriyor anladığım kadarıyla her sektöre veya her keyword'e yapıyorum deseydi benim de aklıma soru işaretleri gelirdi.