Sevgili arkadaşım.

Size burdan PM den attığım ilk mesaj '' Scriptte daha önceden problem vardı otel eklenemiyordu . O sorun halen var mı '' diye sormuştum. sizde herhangi bir problem olmadığını çok iyi çalıştığınız söylediniz.

Evet ben siteyi otel mantığında başka bir şekilde kullanacağım doğrudur. Ancak bu scripte otel eklemek imkansız gibi. Resmen 40 farklı takla atmak lazım. Siz benden daha iyi biliyorsunuz bunu . Telefon da da konuştuk size otel eklenemiyor dediğim şunu da yapın şurda şunu şöyle dursun ingilizcesi böyle olun...vs

Size sorunu yazdığımda hosting kaynaklı dediniz. Hostingle ilgili herhangi bir problem söz konusu bile değil ! Script kararsız çalışıyor. Kaç sefer size mesaj attım. Kafanıza göre döndüdünüz dönmediniz... PM' ile bir tane sağlıklı çalışan bir müşteri verin dedim ama malesef gelen demo da şu anki kullandığımızdan öteye gitmiyor. Farklı kullanan kişiler varsa neden PM den atmadınız ? Ben sizden sistem aldım yahu PM e dönüş yapmamak nasıl bir şeydir ? Ayıp !

Artık sildim gitti. Satın alalı 20 günden falza oldu bir arpa boyu yol bile alamadım. Alınabilineceğini de düşünmüyorum. Tavsiyem elden geçirin. İlk önce de özelikleriniz yazdığınız ama ciddi sorunlar içeren fonksiyonları gözden geçirerek başlayın !

Ve lütfen iademi yapınız !