Merhaba arkadaşlar. Başımda saçma sapan bir sorun var. Yazdığım konular index alsa da google arama sonuçlarında asla ekrana basmıyor.
Olayı hemen örnekleyeyim. Mesela bir konu yazdım diyelim. Akabinde google gibi getir diyerek index almasını sağladım. Konunun linkini veya konu başlığı + site adımı google da aratarat index aldığına emin oldum.
Sorunlar bu aşamadan sonra ortaya çıkıyor. Konu başlığımı direk aratmama rağmen google sonuçlar kısmında ekrana sitemi basmıyor. Ne var bunda diyebilirsiniz. Sorun şu aramaları son 24 saat yapıyorum tüm çıkan sonuçlara bakıyorum hala sitem yok. Son 1 saat yapıyorum aratıyorum hala sitem yok. Google+ dan konuyu paylaşmışım diyelim o son 24 saat aramalarında en üstte çıkarken benim sitem sonuçlarda komple yok. Anca sitemin adı+konu başlığı şekilde arama yaparsam o zaman ekrana basıyor sonucu.
Acaba bu bana mı özel diye bir arkadaşla denedik. Önce ben konuyu yazdım ve aynı şeyler tekrarlandı. Arkadaş aynen konuyu metin şeklinde kopyaladı ve sitesinde yayınladı. 5 dakika sonra onun konusu genel aramalarda 12 ci sırada son 24 saat aramalarında en üstte çıktı. Yani onda bu sorundan eser yok. Bunun sebebi ne olabilir. Daha 2-3 aylık siteme google ceza falan mı verdi acaba. Gerçekten çok moralimi bozdu bu olay. Bilen varsa anlatabilir mi bana bunun sebebini?