Hocam öncelikle ilginiz için teşekür ederiz ve tavsiyeleriniz için, sorularınıza elimizden geldiği kadar cevap yazalım,
1.Konumuzu aştığımızda belirtiğimiz gibi kampanyamız her sektör için değildir. Konuda Yazılan kelimeleri aynen yazaıyorum ( Bu kampanyamız her sektör için geçerli değildir.
Reklam vereceğiniz domain ismini öncelikle bize bildirirseniz , kampanya ile ilgili size bilgiyi net aktarabiliriz ..) sizin verdiğiniz örnek verdiğiniz sektör zaten kampanyamız dahiline girmez ama nakliyat firmasının direk websitesini kampanyaya dahil edebiliriz sorun yok şuanda sınırsız aylık 250 TL ye çıkar nakliyat firmalarımız var.
2.si biz konumuza arama ve görsel demedik bahsettiğimiz yanlızca arma ağıdır.
3.sü biz o kadar yıllarımızı harcadık ki bu bilgimize malesef taşerondan kalacak 4 TL bize hakaret olur..
5. Niye uğraşıyorsunuz diyorsunuz 25 Tl için konuyu açtığımız tarih ve saate bakınız o andan şu ana kadar 52 Adwords reklamı kampanyası alınmıştır. Ayrıca 12 Adet normal Adwords ve ayrıca 7 adet Facebook reklamı ...
Sizce hala 4 tl nin peşinemi düşmemiz lazım?
Saygılarımızla.
1. Arama ağından bahsettim zaten; arama ağında da gösterim olur ama tıklama omayabilir.Şaşırdım, sadece arama ağı diye açıklama yapmaya çalışmanıza.
2. Ben 10TL, 6TL,4TL diye birim olarak örnek verdim. Örneğin nakliyatta bir iş alırsın 1000TL, 600TL'ye yaptırırsın birine, sana kalır 400TL, günde en az 3-5 iş garanti alırsın, eğer sınırsız tıklama varsa.. değer yani..Bunu da anlayamamanıza şaşırdım. diğer sektörlerde de var bu durum sadece nakliyata takılma, 50-100 örnek verebilirim..
3. Konuyu baştan okudum hiç anlaşıldı diye yazan yok; kimiş bu 52 kişi, 3-5 örnek r10 üyesi yazın da bilelim. Yazamazsınız, bir sürü gizlilik hikayesi anlatırsınız.
4. Nakliyat firmasını nakliyat kelimelerinde çıkarmayıp hangi kelimede çıkaracaksınız onu da anlamadım

Ayrıca ben sadece nakliyat demedim bir sürü sektör daha yazdım dikkatli okuyun.