Epeydir IHS ile çalışıyorum fakat ne zaman sitenin trafiği günlük 1K'yı geçti başladı sorunlar.
Öncelikle hostingimi kapatmışlar sormadan etmeden. Noluyoruz arkadaş dediğimde "kaynak kullanımınızı aşmışsınız o yüzden kapattık" cevabını aldım. Sonra dedim ki öyle saçma şey mi olur. Benim paketim sınırsız kurumsal hosting ? dedim... Onlar da bizde öyle tüm hostinglerin belli sınırı var dediler.
Tamam *** dedim o zaman açın da ona göre sitedeki cache sistemini v.s büyüteyim falan filan yapayım. Tamam dediler açtılar.. Sonra yine oldu zorla VDS Sunucuya taşıdım. Taşıma işlemlerini de onlar yaptı. Yapmaz olaydılar. 1-2 aydır database sorunu yaşıyorum her gün defalarda kopuyor. Yapın diyorum düzeltin hatanızı. Biz diyolar sunuculara hizmet vermiyoruz. Bide otomatik mesaj gibi her ricamda bunu yazıyorlar utanmadan....
En son durum şu. site cache sayesinde açık ama database bağlantısı yok. Sorunu çözemiyorum ve ne yapıcam bilmiyorum.
Bilginize,
İsterseniz tüm yazışmalar mevcut.
Benden size uyarı hiç tarihine, geçmişine bakmayın. Ben gayet güzel çalışıyorum demeyin. Uzak durun.
Benden söylemesi,
Selamlar