hocam konuyu baltalamak gibi bi amacım yok ki zaten ürün alacak adam önce piyasayı araştırır.Ben size bu fiyata satamıyacağınızı daha çabuk satmak istiyorsanız diye iyi niyetli bir şekilde yazdım ama işte burası böyle doğru diyorsunuz iyi niyet yarayan bir şey değil.Ben sizden aa dediğiniz mantıklı evet doğru o zaman şöyle şöyle diye bir açıklama beklerken siz nerdeyse küfür edeceksiniz.Neyse hayırlı satışlar.İnşallah istediğiniz fiyata satabilirsiniz.
Hocam konuma yazmak yerine yorum atsanız daha güzel bir şekilde izah ederdim, ama artık yeteri kadar iyi niyetli davrandığımı düşünüyorum fiyatım orda belli işine gelen alır gelmeyen almaz acelem yok benim, alacak olan zaten bakar biliyordur neyin ne olduğunu dediğiniz gibi, PM atar şu kadar olur mu bu kadar olur mu gibisine bilgi alır.. sizin için söylemiyorum genel olarak söylüyorum boş yere insanların konusuna şu kadar etmez böyle etmez yazmaya gerek yok hocam bunu anlatmaya çalışıyorum, sizi kırdıysamda özür diler teşekkür ederim hayırlı geceler.