Hocam bence bu yanlış bir davranış.
Geçen sene Ankara'da bir evde 6 kişi kalıyorduk. Evde sözüm geçtiği için hesap bende birikir maddi işlere ben bakardım. O aralar kendime yeni bir telefon aldım. Evdeki bir şahıs diğer arkadaşları fişteklemiş. bu telefonu nasıl aldı. bizim topladığımız paralar nereye gidiyor gibisinden arkadaşları çok kötü gaza getirmiş.
eve giriyorum kimse benle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyorlar. Odama kimse gelmez konuşmazdı. herkes bir odada toplanır muhabbet ederlerdi çay içerlerdi felan derken hepsini topladım konuşturdum. Bu olayları zorlayınca anlattılar hepsini.
Ne mi yaptım ?
Tabiki taa en başından akıllık edip aldığım sakızın bile faturasını sakladım. hepsini getirip önlerine koydum. tek tek hesapladık. Tek kuruş kaybolmamıştı.
Sinirlenip olayı yapan beni hırsız diye damgalayan arkadaşı aynı gün evden eşyalarıyla beraber dışarı gönderdim. 1 gün daha kalsa öldüresiye döverdi.
bence siz de yapmayın...
Benim olay farklı hocam bildiğinden farklı olay. Şimdi bu eleman sürekli işime karışıyor her işime burnunu sokuyor niye öyle yaptın , niye
böyle yaptın niye öyle dedin niye şöyle dedin niye böyle giyindin niye şöyle yaptın ya sanane diyorum akıllanmıyor hala
böyle yapma şunu şöyle yap arada laf sokmaya çalışıyor insanların yanında diğer insanları küçük düşürerek prim yapmaya çalışıyor artık
gına geldi sohbeti falan filan karı kız usandırdı başka birşeyden anladığı yok olay böyle anladın mı neyse daha fazla açmak istemiyorum
konu bayağı uzun birikti birikti artık. Herneyse bu diğer arkadaşlarla dalga filan geçiyor ağızlarına ökeniyor bende arkadaşlara diyorum
olum nasıl müsade ediyorsun seninle dalga geçmesine hiç mi zoruna gitmiyor falan filan diyorum hafifte gaza veriyorum. Herkes bıkmış
zaten bundan. Ben bir şekilde kendimden uzaklaştırmaya başladım kafam rahat yemin ediyorum artık huzurluyum yanıma fazla gelemiyor