corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversitede 1 tane rahatsız olduğum biri var. Biraz strateji geliştirdim onu uyguluyorum.
Arkadaşlarıda buna karşı gazlıyorum biraz şimdilik sonuçlar güzel , bu hafta üniye 1 kez geldi o kişi inşallah tamamiyle kurtulacam.
Hocam bence bu yanlış bir davranış.
Geçen sene Ankara'da bir evde 6 kişi kalıyorduk. Evde sözüm geçtiği için hesap bende birikir maddi işlere ben bakardım. O aralar kendime yeni bir telefon aldım. Evdeki bir şahıs diğer arkadaşları fişteklemiş. bu telefonu nasıl aldı. bizim topladığımız paralar nereye gidiyor gibisinden arkadaşları çok kötü gaza getirmiş.
eve giriyorum kimse benle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyorlar. Odama kimse gelmez konuşmazdı. herkes bir odada toplanır muhabbet ederlerdi çay içerlerdi felan derken hepsini topladım konuşturdum. Bu olayları zorlayınca anlattılar hepsini.
Ne mi yaptım ?
Tabiki taa en başından akıllık edip aldığım sakızın bile faturasını sakladım. hepsini getirip önlerine koydum. tek tek hesapladık. Tek kuruş kaybolmamıştı.

Sinirlenip olayı yapan beni hırsız diye damgalayan arkadaşı aynı gün evden eşyalarıyla beraber dışarı gönderdim. 1 gün daha kalsa öldüresiye döverdim.

bence siz de yapmayın...