scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam belki yanlış anlaşılma var dediğiniz gibi, siteyi de zaten bilen biliyor aynen öncelikle anlatmak istediğim, hak eden eninde sonunda emeğine ulaşıyor, seo derken yapmadık derken tabiki kendi bilgi ve tecrübelerimizle sitemizi optimize ediyoruz, kimse aksini iddia edemez, bizim tek farkımız tecrübelerimizi kimseyle paylaşmıyoruz

sitemin hiti 70-80k değil zaten olması da mümkün değildir ancak 3-4k olan 20k zorlamaya başladı bu bir başarıdır ve ben bunu buna yani güncellemeye yoruyorum. site sadece ciddi bir bilgi platformudur.
Başarılarınızın devamını dilerim, demekki insanlara faydalı olmak adına emek verdiniz ve sabırla yılmadan çalıştınız. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Penguen bu konuda sizin gibi özverili çalışanlara iyi oldu tabiki...

Biz birazda nish alanlar ve sektörel bazlı sitelerin seo çalışmalarına da yer veriyoruz. Herkesin blogu yok sonuçta, su arıtma cihazı satan site ne yapsın, o artık google'yi bıraksın face twitter a reklam mı versin onu tartışıyoruz....

s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kavga etmeyin arkadaşlar sakin

Benim yüksek hitli sitemde de %5 civarında artış var son 1 haftadır. Güncellemeden mi sebep bilmiyorum ama...

bu resim genel ziyaret tablosu

buda sadece googleden gelenler...

sanırım benden çok bi değişiklik yok
Maşallah tam bir teget geçiş olmuş...

Bol hitler dilerim...