öncelikle aldığınız linklerin karşılığını vermeniz gerekir.Bu da siteyi devamlı güncellemekle mümkün olur. Bir süre link almayı bırakın. 2 ay kadar mümkünse direk siteye hiç link almayın. Ancak bu sırada sitenize link verdiğiniz url'ler için çeşitli yerlerden link alın. yani backlinkinizi daha kaliteli hale getirin. Bunu da düzenli bir şekilde ağırdan alarak yapın.
Backlinklerinizi kuvvetlendirirken aynı zamanda devamlı sitenizi güncelleyin. günde 10 yazı blogunuza ekleyin. Yazdığınız yazılarda site içi seo yöntemlerine başvurun. Sitenizi devamlı güncellemeniz google gözünd o backlinkleri hakkettiğiniz anlamına gelir.
1-2 aya kadar belirgin bir düzelme meydana gelecektir. Sonrasında ise düzenli bir şekilde backlink alın. Ancak bunlar kaliteli backlinkler olmalı. 1 tane backlink alın tüm sitenizin seosunu etkilesin. Yorum backlink, alakasız sitelerden backlink gibi şeylere başvurmayın.
Ben bu konuda ne yapıyorum, size de bunu anlatayım.
Benim sitelerimden biri dünyada şu an 200k'larda. Farklı yöntemlerle yaptığım, daha bir çok sitem var ancak örnek olarak bunu göstermek istiyorum. Çünkü bu sitemin sadece 30 backlinki bulunuyor iki senelik bir süreçte. Ve uluslararası bir site. Konusu da üniversiteler ile alakalı.
Bir siteden backlink veya tanıtım yazısı alırken sitenin ana sayfasında kullandığı anahtar kelimelere baktım ve benzer anahtar kelimeleri olan sitelerden tanıtım yazısı ve backlink aldım.
Backlinklerimi düzenli bir şekilde başka backlinklerle güçlendirdim.
Her gün bloguma 5-10 adet yazarak siteyi devamlı güncelledim.
sadece 3 şey yaptım yani.
Mesela sizin sitenizin ana içeriği seo ile alakalı. Sizin gidip farz-ı misal seocuyuz.com.tr/.com/ .net gibi domainli sitelerden backlink (ya da tanıtım yazısı) almanızın size katkısı %100 olacaktır. Bir haber sitesinden alınan backlinkten çok daha değerlidir. Bu tarz yöntemlerle backlinkinizi alın ve arkanıza bile bakmayın. Anladığım kadarıyla kısa zamanda yükselmek istiyorsunuz. Bunun tek çıkar yolu devamlı güncellenen bir site ve alakalı ve kaliteli sitelerden backlinklerdir.
Verdiğiniz bilgiden dolayı çok çok teşekkür ederim
Size bir sorum daha olcak siteyi paravan bloglarla güçlendirme hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ?