Farzi misal soyle ornekliyorum. Diyelimki ben projelerinizin sadece front end kismini gelistirecegim. Dinamik programlama icin varoldugunu varsaydigim core development ekibinizin kodlarina skin giydirecegim.

Sizce bilgim olmasa atiyorum basit bir foreach dongusu dusunun bunun ciktisinin json olarak basilacagini bilmeden geldim li ler ile kurguladigim slider alanini yazdim verdim ekibe. Bu adamlarin bana olayi anlatmasi zaten eziyettir.

Aslinda cok aciklayici olmadi ama soyle toplayayim.

Dinamik programlama bilgisi olmadan front end gelistiricinizle mutlu mesut calisma ortami yaratabilir misiniz ?

Bence az da olsa bundan anlayan biri ile calismak aradaki capraz sikintili durumlari ortadan kaldiracak olsa gerek.

Birde ustte de belirtilen gibi calisma saatleri oldukca fazla gibi gorunuyor. Neden freelancer destek almiyorsunuz ?

Sirketinize yakin yerlesim olmadigi surece tercih sebebi olabilirmi dusunmek lazim malum biz freelancerlar biraz rahat insanlariz. Zaten oyle olmasa bi ajansta calisiyor olurduk kaldi ki aradiginiz forum da 90 80 yuzde bu denli hayatini kazaniyor.

Amacim sadece fikir beyan etmek. Baltalamak yermek veya dahasi degil. Konuyu takipteyim bakalim neler konusulacak

Iyi forumlar. Bol sanslar