scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok herhangi yarış küçümsene meydan okuma anlamında demedim, ayrıca site köklü bir sitedir, 5 yıllık pr6 dır,

ayrıca, burada ima etmek istediğim kasılan tüm sitelerin google tarafından önümden çekildiğini anlatmak istedim mesele budur, backling alınmadı demek hiç doğal olmadığı anlamı da çıkmaz, kamu sitelerinde makalelerimiz alıntılanmıştır, sitede 3000+ kelime özgün makaleler vardır,

unutmayın gerçek bilgi, doğru bilgi, ilgi çeken bilgi, değerlidir, size şunu söyleyeceğim siteye doğrudan (adres çubuğuna site adresi eklemek suretiyle) sürekli gelen hit 3k dır, google ve diğer arama motorlarından gelen hitleri söylemiyorum sosyal medyayı saymıyorum bile

gerisi size kalmış

birde ; başarı geçmiş tecrübelerle değil, geleceği öngörebilmek le gelir biz bunu yapıyoruz,

ipucu: organik olarak google+ 1200 civarı organik takipcisi, facebook ta, 50k civarı takipçisi vardır site sayfalarının

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:17:44 -->-> Daha önceki mesaj 15:59:36 --

arkadaşım biz makale yazmıyoruz, site boşluk dodurmaca oynamıyoruz, aman hit gelsin diye, spam şu bu yapmıyoruz, biz gerçek bilgiyi insanların aradığı cevapları, sormak istedikleri bulup veriyoruz, aklındaki sorulara cevaplar yazıyoruz, google ye sordukları soruları cevaplıyoruz, burada anlatmak istediğim seo işinin değerini düşürmüyor, sadece seo adı altında saçma sapan işler yapılıyor, iki gün site gören seo cu google uzmanı kesiliyor,

bizim anlatmak istediğimiz bu bak foruma güncelleme bitmeden google mühendisleri bile analizlerini bitirmeden adamlar forumda paket satıyorlar, hasar giderici diye, ha şu var tabiki satacak işin yapacak, para kazanacak, emek veriyorsa karşılığını da alacak tabiki.

Şuan bana yazdıklarınız ile ilk başta yazdıklarınız farklı şeyler.
Ancak yinede siteyi ivmelendirmek için seo yapılmalıdır ilk açıldığında.
Yoksa makaleleriniz hiçbir şekilde çıkmaz aramalarda, sosyal ağlarınızda boşken sitenize kimseyi sokmazsınız.

Dediğiniz özelliklerde bir siteyi zaten buradaki insanların yarısı biliyordur.
Kimsenin başarısında gözümüz yok.
Aksine insanların başarısı artsın diye burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.