Hayvan yaratık!
İnanmıyorsan inanmıyorsun tamam eyvallah.
Ama nasıl bir terbiyesizlik bu. Anasına birşey girmiş belli ki böyle şerefs.izlik yapmış.
Ben cidden inanmadıkları için böyle yaptıklarını düşünmüyorum. Geçen bir konu daha açmıştım Leman Sam ile ilgili o bayan bile dine direkt olarak hakaret etmiyor sadece müslümanların yaptıklarını eleştiriyor ve haklı olduğu çok nokta var yani bir nevi savunma yapıyor kırgınlığından dolayı. Zaten inanmadığın bir şeye hakaret ederek hem bir şey elde edemezsin hemde insan inanmadığı bir şeyle neden uğraşır.
İnamayanlar zaten büyü cin vs gibi soyut diye nitelendirdiğimiz şeylere de inanmazlar. Bu kadın artık şeytana mı özenmiş ne yapmış anlayamıyorum hayvan desen hayvana yazık çünkü hayvan bile konumunu yerini biliyor. Hani bazen insanlar isyan ederler kendi inançlarına dahil hakaret ederler bir çıkış yolu bulamadıkları için, bu kadında kalben inanmasa bile bence olasılıkları hissettiği için bir saldırı mekanizması geliştirmiş kendince. Belkide saldırarak kendi inançsızlığını yine kendisine onaylamak için bu davranışı sergiliyor. Çünkü dediğim gibi inanmadığın bir şeyle uğraşmazsın üstelik bu şekilde hiç uğraşmazsın. Zaten eşine pek rastlamıyoruz bu hakaretlerin. Allah bizleri şeytandan korusun.