Herkese merhaba,

Birkaç yıl öncesine kadar çok popüler olan; her türlü güncel içeriği bünyesinde barındıran blog siteleri son zamanlarda popülaritesini yitirmiş durumda. Benim de bu konu üzerine bilgi sahibi arkaşlardan öğrenmek istediğim bir sorum var...

Forumda ve internetteki araştırmalarımda Google'nin artık daha çok belli bir kategoride hizmet veren siteleri diğer bilgi sitelerinden üstün gördüğünü açıklayan makaleler okudum. Örneğin bir sağlık sitesi düşünüldüğünde genel sağlık, anne-çocuk sağlığı, diş sağlığı vs. kategorileri bulunan sağlığın her kategorisine hizmet veren bir sitedense yalnızca sağlık anadalının psikoloji alt dalında yer alan obsesif bozukluk ile ilgili tam ve net bilgi veren bir siteyi yeğ tutuyor Google.

Ben de elimde bulunan güzel bir blog domainiyle kalıcı, güncel ve kullanıcının işte aradığımı buldum, budur diyebileceği içeriklerle bir güncel blog açmayı düşünüyorum ancak açıp açmamak konusunda emin olamadım. Sizce böyle bir blog sitesi hit ve gelir elde eder mi yoksa başka projelere mi yönelmeliyim?

Bilgilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. İlgilenen, ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.