Yazdıklarımdan sadece cımbızla çekip işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz. Şeriat falan demedim ben, laikliğe karşı olmadığımı da en baştaki mesajda yazdım. Din suistimal ediliyor diye bu ülkeye laiklik getirildi ancak bu sistemde yeteri kadar suistimal edildi, siz din karşıtı olduğunuz için görmemezlikten geliyorsunuz bunları. Özgürlük bile sizin tekelinizde. En doğrusu sizin doğrunuzdur. Osmanlı dediğimi de hatırlamıyorum beni başkaları ile karıştırma. Bu sistem ile devam edebileceksek devam ederiz ancak gerekli reformlar elbette gelecektir. Orasını zaman gösterecek, gidişat belirleyecek. Boş çene çalmak için yazmıyorum yada laf yetiştirmek için, aklınızın bir köşesinde bulunsun yazdıklarım. El mi yaman bey mi yaman zamanı gelince anlamış olursunuz. Şuracıkta bir şeyde kalmadı bekleyip göreceğiz.
Şeriat diye bir şey demedim diyerek, şeriat içerikli video paylaşan sevgili arkadaşım. Attığın videoyu tekrar izle, sonunda söylenilenleri tekrar dinle. Anlama güçlüğün var, üzerine gelmiyorum.
Senin, eşinin, kardeşinin, çoluğunun çocuğunun özgürlüğünü de sağlamak için uğraşıyoruz biz. O yüzden gaz yedik, o yüzden meydanlarda öldük. O meydanlarda tek bir kitle yoktu. Onlarca farklı gruptan fikir birleşimi vardı. Bu kadar renkli bir ortamda tekel diye bir şey olması söz konusu değil. Cumhuriyet sistemini bozmadan, anayasaya karşı gelmeden, sözde birleştirici olacağız diyerek bölücüleri içimize sokmadan ilerleseydi bir kısım kişiler bugün bunu söyleyecek miydiniz?
Din karşıtı olduğumu söylemişsin, Allah sana bunu da ahirette sorar. Kul hakkına girmiş oluyorsun, farkındasındır umarım. Ben din karşıtıyım demiş miyim? İnsanları bu şekilde etiketleyen sen ve senin gibi düşünenler. Her dine saygım var. Her fikri dinlerim. İbadetine saygı duyarım. Müslümanına da hristiyanına da saygılıyım. Müslümanlığı doğru anlayan, çıkarları için kullanmayanlardan olman dileğiyle
Evet göreceğiz el mi yaman bey mi yaman.