Bitmedi şu osmanlı düşkünlüğünüz. Osmanlı osmanlı diyerek ceplerinizi, duygularınızı, sizi soyanlara doymadınız. Üzerinden kaç yüz sene geçmiş, ilerleyin yahu az. Osmanlı'da sistem çok mu iyiydi? Devleti ona buna, elin ingilizine, fransızına peşkeş çeken o padişahlar değil miydi? Onun soyundan geldiğini iddaa eden adamlar her bir haltı özelleştirdi. Madem o kadar milliyetçilikten, devletçilikten bahsediyorsunuz, kaçında ses çıkardınız? Osmanlı sistemi kadar saçma sapan bir şey yok. Yıkılmaya muhtaçtı, yıkıldı gitti. Kuyruk yapmayın, ilerleyin.
ahahah

Profilindeki Atatürk'ü neden koyduğun belli. Demokrasi karşıtı olmayan bir adamın paylaşacağı şey değil, her konuda çelişmekten yorulmadın.
Bu kadar şeriat düşkünüyseniz, osmanlı aşığıysanız gidin arkadaşım İran'a, Irak'a, Mısır'a, Suriye'ye oralarda yaşayın. Oralardaki huzuru bozun.
Burası ATATÜRK'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti. Osmanlı falan filan geçmişte kalmış. Bunu da tekrar getirmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek. Beğenmiyorsanız gidin, sınır kapısı orada.
Yazdıklarımdan sadece cımbızla çekip işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz. Şeriat falan demedim ben, laikliğe karşı olmadığımı da en baştaki mesajda yazdım. Din suistimal ediliyor diye bu ülkeye laiklik getirildi ancak bu sistemde yeteri kadar suistimal edildi, siz din karşıtı olduğunuz için görmemezlikten geliyorsunuz bunları. Özgürlük bile sizin tekelinizde. En doğrusu sizin doğrunuzdur. Osmanlı dediğimi de hatırlamıyorum beni başkaları ile karıştırma. Bu sistem ile devam edebileceksek devam ederiz ancak gerekli reformlar elbette gelecektir. Orasını zaman gösterecek, gidişat belirleyecek. Boş çene çalmak için yazmıyorum yada laf yetiştirmek için, aklınızın bir köşesinde bulunsun yazdıklarım. El mi yaman bey mi yaman zamanı gelince anlamış olursunuz. Şuracıkta bir şeyde kalmadı bekleyip göreceğiz.