Öncelikle yazınız için teşekkürler Bursa kaymAkamlığu adı altında bu işlerin yapıldığı büroda gelir testi için başvuruda bulunup ardından eve kontrole gelmektedirler daha önce bu konuyu yaşayıp yaşamadığınızı bilmiyorum fakat ayrıca ailenin mal varlıgından kastım araba ve evdir bu açıdan böyle birşeyi öne sürüp kimseyi kötülemeye çalıştığım yok..
Siz haklı bulabiliyor olabilirsiniz bu durumu saygım sonsuzdur fakat ben şahşım adına haksızlık buluyorum..
Saygılar
Tartışma sebebi olsun istemem, fakat bende Maltepe Kaymakamlığına başvurmuştum nişanlıydım o zamanlar kimse gelmedi zaten çalışmadığını görünce sgk dan gelmiyorlarmış. Evinde 2 tane çamaşır makinası varsa bile bu zengin olduğunun kanıtı değil yani bir üst seviye olman gerekiyor gelir olarak evindeki eşyalara fazla bakılmıyor.
Sen 18 yaşını doldurmuşsan ve ailenle kalıyorsan sana "Babanın arabası var diyemiyorlar"
Ben sgk nın uygulamasını haklı buluyorum fakat uygulama taktiği yanlış. Şimdi bunu anlamıyorsunuz zaten hastaneye (düşürmesin Allah o ayrı) düşünce anlıyorsunuz bu durumu.