Şimdiki nesil çok mu zeki. Neye göre kime göre zeki. Teknoloji haricinde bir şeyden anladıkları yok. Kız konuları açmaktan başka bir şey yaptıkları da yoktur. Yada şunu alayım bunu alayım tüketici olayım, batıdan çıkma dizileri izleyelim. Aman psikolojim bozuk, aman hastayım, aman şuram ağrıyor buram sızlıyor. Bir ingilizceyi bile söken göremedim varsa yoksa küfürle yetişen bir nesil var. Bana zeki adam değil akıllı adam gerek. Kıyamet alametlerinden birisi çocukların en ön safta yürümeleridir. Yani anne ve babaları söz geçiremeyecek tam tersine çocuklar büyüklerine emir verecek. Zeki olmaları zaten doğal bir şey geçmiş nesillerden sürekli bilgi aktarımı oluyor. Baba çocuğunu omzuna almış, çocuk demiş ki baba senden daha büyük oldum. Zeki olmalarının fazla bir kıymeti yoktur bir şey üretemedikten sonra. Oyun oynamaktan eğer bir nebze uzaklaşırlarsa gelecekten beklentim var ama onun haricinde bir sonraki nesil de kendilerinin bir önceki nesle yaptığı gibi davranacak yani sürekli eleştirecek. Şimdiki nesil ne kadar zeki olsa da hamurdan farksız çünkü kuşaklar arasında ister istemez bir bilgi kaybı yaşanıyor ve her geçen gün özünden kopuyorlar. Yazdıklarımı üstüne alınan varsa alıntı yapabilir.