star2218 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cezaevi taburunda askerlik yaptım ankara sincanda. Kadın, genç, açık e-f her tipten cezaevi vardı.

Açıktakiler genelde temizlik, yemek işlerinde uğraşıyorlar. Yevmiye alıyorlardı. Genelde iyi halden gelenler yada 1-2 aydan az cezası olan/kalanlar buraya gönderiliyor. Yanlız biri gece kaçıp ertesi sabah geri dönmüştü direk f tipine attılar adamı. 1 aydanda az cezası kalmıştı firardan tekrar yargılanacaktı. Noldu bilmiyorum. Bu tür şeylerde olabiliyor açıkta.

Yeni tip cezaevleri öncekilere göre epey konforlu. Ancak adı üstünde. Mesleği olanlar sergilere falan ürün hazırlar sattırırlar para kazanırlar.

Anlat anlat bitmez. Normal hayatında tehlikeli insanların arasında kendini nasıl hissedersen orada da öyle hissedersin. Böyle düşünürsen az çok tahmin edebilirsin.

Allah düşürmesin.
Yorum için saol hocam.

Jolan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orası öyle hocam ama yaş gelmiş 40a çıkmasına daha 4 sene var. 44 yaşında iş tecrübesi olmayan ve sabıkalı birine kim iş verir.
Açık cezaevinde varmış hocam kapalıda sadece sınavlara gidiyordu, normal gün işliyormuş.
O yaşta ki için bir şey diyemem ama gençler farklı.

CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 1 kere girip çıktım.
Anlatırsanız mutlu olurum hocam.

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda cezaevine girmek gibi bir planın mı var?
Her şey plan dahilinde olmuyor hocam,Allah korusun yolda giderken bir trafik kazası geçirirsin atarlar içeri.Benim böyle bir şeyim yok ama merak ediyorum orda yaşam nasıl yaşayanlar anlatsınlar.

Gidenlerin,yaşayanların anlatmasını rica ediyorum.
Ayrıca var ise tavsiyeleri onları da iletebilirler.

Bu arada SUÇ İŞLEMEDİM,GİRME GİBİ BİR HEDEFİMDE YOK,VURGUNDA YAPMICAM,rahat olabilirsiniz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:47:01 -->-> Daha önceki mesaj 22:45:59 --

Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay anam vay neler dönmüş cengiz ya

Ayrıca konuyu açan arkadaşın nicki yanlış hatırlamıyorsam kvpde geçiyordu , sorgulaması iyi, şiddete bu kadar özenen insanların sonu genelde cezaevleri veya mezarlar oluyor
Hocam maşallah nasıl vardın bu kanıya O anda aklıma o geldi onu nick yaptım taa ordan mezara kadar bağladın helal sana