ARkadaşlar konu eski ama ben konuyu yenilemek istiyorum. Çünkü çevrenizde hep bahsedin bu konudan çünkü başta kimin olduğunu bilmediğimiz kişilere para yatırıyoruz ben farklı farklı kişilerden dinledim hep ama hiç biri beni ikna edemedi. Çünkü Saçma sapan bir sistem arkadaşlar bu işin mantığı eşini dostunu sevdiğini kandırıyorsun başka birşey yapmıyorsun. VE bir de tutturmuşlar LİDER LİDER tövbe tövbe dedim Sanki Allah gibi lider lider diyorlar arkadşalar çevrenizdekilere söyleyin girmesinler ben en tepedekileri ile konuştum dedim bu sistemi kurayım ben gelirmisiniz dedim cevabı komik " NEDEN GELELİM" bende dedim ben size neden geleyim ozaman Onu da geçtim dedim "SİZ PARA KAZANIYORSUNUZ DEĞİL Mİ DEDİM" EVET DEDİLER PEKİ DEDİM BANA BORÇ VERİR MİSİN DEDİM YOK BİZİM İŞTE BORÇ YOK DEDİ." PEKİ DEDİM SEN BENİ SEVDİĞİN İÇİN BURAYA ÇAĞIRDIN DEĞİL Mİ DEDİM EVET DEDİ SEVDİĞİN KARDEŞİNE BORÇ VERMEZ MİSİN DEDİM YOK DEDİ BENİMDE CEVABIM AĞZIMDA HAZIRDI BENDE SENİN İÇİN NEDEN ÜYE OLAYIM DEDİM

ADAMLAR ALLAH ALLAH DEDİLER KALDI. ÖYLE GİRMEYİNNNN SAKIN LÜTFEN
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:03:31 -->-> Daha önceki mesaj 16:02:30 --
Yapan şirketler kendilerini sağlama alıyorlar ürün sattı gösteriyorlar kendilerini ama dolandırıyorlar .... SEVDİKLERİNİZİ UYARIN DERİM.