İleride sitenizi satmayı düşünüyorsanız kendinize hit yollarsınız 5k-10k ne kadar isterseniz. Sonrasında siteyi satarsınız.(dolandırma çabaları)
Ama google analytics oldu mu işler değişir karşı taraf durumu anlar. Bunun dışında sitesinin gerçekten sağlam olduğunu düşünen adam zaten google analytics kullanır hitler nerden gelmiş hangi sayfaya gelmiş ne kadar durmuş detaylı görünür. Bazıları yediremediği için kullanmadığını düşünüyorum.
Konuyla ve sorumla tamamen alakasız bir yorum yaptığınız. Bahsetmiş olduğum konu sadece bilgi amaçlı ve kafama takılan bir sorundur keza konuda geçen sitelerin satışınında mümkünatı yok veritabanı yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi olduğunuzu varsayıyorum. Önceki sonuç odaklı yorumu okursanız sektördeki kişilerin neler yaptığını ve sıfır hata ile işlerini yürüttüğünü görebilirsiniz.
Tüm veriler google'ın elinde zaten var daha fazla ayrıntılı veri vermek manipüle işlemini başarısız kılacaktır, analtytics de biz sadece bize gösterileni görüyoruz ve senelerdir aynı, kullanıcıya bile bu kadar detay sunan bir yapının kendi verilerini nasıl yönettiğini düşün. Tablolar, alanlar mevcut tek yapması gereken ilişkiler ve bağlantılar en basit mantık bu