O zaman bay silver şunu söyleyip konuyu kapata bilirdin. konu yanlış yerde şuraya taşındı veya taşıncak ama ne var büyük adamsın illa nutuk atıcaksın cevabı tersten işitincede report edeceksin. Neyse kimseyle tartışacak değilim. Saygıyıda senden öğrenecek değilim. Kaldıki öğrenmem gerekiyor en son kişi sensin. Bi zahmet konuyu olması gereken yere taşıtta orda aramaya devam edeyim fragman teması yapıcak birini burda belki 1 milyon konu var benim gibi sen benden istedigini duymadın. Neyse ben takıntılı bi insanım o yüzden gercekten bi saygısızlık yapmak istemediğimden cevap vermicem sana sonucta burda çalıştıgım insanlar var.
"bay silver" saygısızlık bir, "büyük adamsın nutuk atacaksın" saygısızlık iki. Kısa bir cümlede iki saygısızlık daha ediyorsun. Takıntılı bir insansan tedavi olmanı öneririm, bunun için çevremizde bazı insanlar var yönlendirebileceğimiz, ciddi bir problemdir ama üstesinden gelinebilir. İkincisi ben konuyu taşıtmak değil abuk sabuk konusma tarzınızdan dolayı sildirmek üzere reportladım. Üçüncüsü cevap vermeyeceğim sonuçta sana burada çalıştığım insanlar var diyorsun, ancak buradaki tüm emekçilere fırça atar gibi konu açıyorsun, nasıl bir şizofrenidir bu.. ya yaptıklarından haberin yok ya da farkında değilsin.