Youtube üzerinden açtığınız adsense hesabınızı youtube ve blogspot ta kullanabilirsiniz(İstediğiniz kadar kanal veya istediğiniz kadar blog adresinde)
Ve bu adsense hesabınızı kendi sitelerinizde kullanmanız için 2. bir onay gerekli ve bir kez onaylattığınız adsense hesabınızı tüm sitelerinizde kullanabilirsiniz.Tabi siteleriniz Adsense reklam politikalarına uygunsa. Uygun değilse zaten uygun olmadığını farkedersiniz banlanınca

Nedir bu politikalar: Kısa ve net tabir edecek olursak ziyaretçi dostu,kullanışlı ve özgün içerikli sitelerdir. Son olarakda sadece resim paylaştığınız siteyle adsense onaylatmanız imkansızdan bir adım geridedir. Size tavsiyem kişisel bir blog sitesi açın özgün yazılar yazın 1-1.5 ay sonra tekrar 2. onay için başvurun, onaylanırsa resim eklediğiniz sitenizdede kullanırsınız.
Sanırım tüm sorularınızın yanıtını derlenmiş halde yazdım. Anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz
Allah bin kere razı olsun hocam, dediğiniz gibi bütün sorularımın yanıtını derlenmiş olarak okudum

Ama sizi bulmuşken şunu da sormadan edemeyecem : Açacağım blog sitesiyle yapacağım başvuru onaylandıktan sonra, resim eklediğim sitemde de kullanmak için başvuru yapmama gerek yok di mi ? Yani kodları resim sitemde de kullanabilir miyim ? Eğer ki kullanabilirsem bu Google için bir sorun teşkil eder mi ? Yani blog sitesi için başvurup, daha önce uygun görmedikleri resim sitesinde kullanmam sıkıntı olur mu ?