Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress Tema & Eklenti Satışı bölümünü böyle gereksiz konularla meşgul etmeyin, adı üstünde "satış" bölümü burası.. sorum var ve benzeri bir kaç bölüme konuyu açıp bu işten ekmek yiyen insanlara daha saygılı üslup kullanarak siteminizi dile getirin. Sanki wordpress teması yapan suç işliyormuş gibi hava estirmeyin.
Biz kimseye saygısızlık etmiyoruz dikkatını cekerim senin önce bi burdaki mantıkta firmalar yorumlarını yapıyor bende o firmalardan en iyisi hangisiyse ona fragman teması yaptıracağım... zaten konudanda anlaşılacağı gibi mecbur bu temayı yaptıracağım. sen saygıyı nerenle anlıyon ben bilemem ama ben kimseye küfür hakaret etmedim.... bölümüde baltalamadım.... yarında ilk işim umutsogut ve ayesofttan fiyat teklifi almak olucak bide skypeden bi arkadaşı ekledim ondan. sen olayı anlamamışsın yorum yapma en iyisi.

saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burada bulamıyorsan yabancı temacılar mevcut gayette güzel temalar mevcut. Zaten Türkiye'deki birçok tanınmış site önce yabancı premium bir temayla başlıyor. Büyüyünce de kendi özel temasını yazdırıyor.
teşekkür ederim, mantıklı geldi söylediğiniz bide yabancı araştırıcam bulamazsam artık yorum yapan arkadaşların biriyle anlaşıcam.