Merhaba arkadaşlar, bu başlığı bir nevi kriz masası gibi yönetmeye çalışıyorum.
Günceleme ve yeni haber geldikçe başlığıda revize ediyorum, sizde bulduğunuz bilgileri bu başlıkta toplaya çalışın lütfen.
Son gelen veriler;
Google penguen 3 algoritmasının bugün bittiğini doğruladı.
Video'nun 46. dakikasında John Mueller'in kendi ağzından bunu doğruladığını görebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=Yi21y...tu.be&t=46m35s
evet seyrettim..dediğiniz gibi olmuş..ama yansımaları birkaç gün sürer..benim tahminim bu yeni update deki penguen 3.0 ı güncellediler..bundan sonra yakaladıgını uçurur penguen yani 1 kere çalıştırılan birşey değil..google bir kale gibi düşünün..penguen ve panda ise kalenin önündeki ve içinde dolaşan korumalar gibi..sürekli siteleri uçurucaktır..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:37:20 -->-> Daha önceki mesaj 21:34:37 --
arkadaşlar güncelleme durdumu bundan sonraki sıralamalar aynımı yoksa değişiklik gösteriyormu hala ?
Güncelleme hiçbir zaman durmayacak..adamlar pengueni güncelledi..yakaladıgını gönderecek sürekli..yani her an aktif bunlar..yani ben yakalanmam vs yok öyle bir şey düşünmeyin..yani 2 ay sonra 1 yıl sonra aktif etmiyorlar artık..sürekli aktif olan şeyler bunlar..