Merhabalar:
Oyun videoları, çeşitli video çeken arkadaşlarla yaptığım görüşmeler ile video paylaşım ve o kişilerin videolarını paylaşma kararı aldım, gerek yabancı oyun streamerlerin yayınlarını vs kayıtlarını hem biz hemde kullanıcılar paylaşabilecek. Böyle bir video platformu oluşturmayı planlamaktayım.
Hali hazırda domainim mevcut istege göre yeniside alınabilir. 4 yıldır oyun sitesi sektörü içerisindeyim çeşitli haber ve inceleme işiylede ugraştım fakat artık yazılı basının yavaş yavaş bitmesinden dolayı bu işe geçme kararı aldım fakat maddi açıdan borçlarımdan dolayı bütçem yok.
Twitter işiyle ugraşıyorum bildiginiz üzere, yani açılan siteye elimden geldiğince viral twitter reklamı, basın bültenleri gibi siteyi yaymaya çalışacağım, yani 4 yıldır kiminle iletişim kurduysam son derece geliştirmeye çalışacağım.
Videoları upload olarak sunucum mevcut, + olarakda VPN kullandıgımdan dolay upload açısından sıkıntı olmaz sınırsız olarak günde 2-3 video uploadını gerçekleştiririm. Videolar aynı zamanda yayıncılarında olacağı için onlarda viral olarak sayfalarında paylaşacak + o kişilerede belli bir kazanç verilebilir o videodan %25 gibi.
Bana maddi olarak destek verecek tek bir ortak aramaktayım, diğer yönlerden siteyi geliştirmek adına 4 yıllık bir geçmişim var neler yapılmalı, oyun basını hakkında yapamayacağım iş yoktur.
PM'lerinizi beklemekteyim.