No.1, Sansar Salvo, Ados, Rapozof, Joker, Allame, Hidra, Karaçalı vb. isimler varken bu leş şarkıları nasıl dinliyorlar anlamıyorum cidden,
Türkiye'de rap konusunda çok iyi isimler var, yıllarını bu müziğe adamış, yaşam tarzı olarak benimsemiş isimler bunlar.
Grogi - Hidra Devrap Freestyle kapışmasını izleyin nasıl sahnede eziyor çocuk, veya No.1 in şarkılarını dinleyin gerçekten bu insanlar bu müziği yapmak için varlar bunu anlıyorsunuz bir yetenek bu.
Yaklaşık 8 senedir Rap müzik dinlerim, Orontez, Raziel, Raffine, Zet, Mozole Mirach, Ezhel, Sirmc, ulaş, saian, patron, sahtiyan, kadıköy acil bi ton daha sayamadığım isim kimler geldi kimler gitti, şimdi piyasa böyle saçma sapan kişilere kaldı,
İmza günlerine bakıyorum, 13 15 yaşında veletler le dolu çoluk çocuk müziği, bu müzikleri yapan insanlarda bunun farkında ama yapıcak bişi yok maalesef,
Yıllarca Sagopa kajmer dinledik, Kits albümü, Romantizma albümü ne şarkılar vardı, Ceza desen zaten bambaşkaydı, artık devirleri bitti onların, ve onların yerine gelebilecek kişiler olsada asla onlar kadar bilinemeyecekler,
No.1 mesela; Yıllardır bu müziği yapıyor, Ceza'dan hiçbi eksiği yok ama Thug Life yani . Ünlü olma gibi bi dertleri yok müziklerini yapıyorlar belirli dinleyici kitleleri var ve bu durumdan memnunlar, yani bilinme gibi bi dertleri yok gerçekten bu müziği yapan kişilerin genelde.
Şuan bakıyorum bi tek Sansar salvo yıllar yılı hep kendi geliştiren ve daha iyi müzik yapmaya çalışan bi profilde iyi noktalara geldi.
Arabesk Rap insanları uyuşturucuya iterken, bu işi Türkiye'de gerçekten yapan isimler sizin yaşadığınz hayatı size anlatan, dinlerken evet benimle aynı sıkıntıları yaşayan bu adam dediğiniz ve yaptığı müziğe saygı duyduğunuz kişiler.