digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sözünüz çok aşağılayıcı hocam. Kadınları mal olarak mı görüyorsunuz? Bir kızın istediği bir erkekle ilişkiye girmesi kullanıldığı anlamına gelmez. Bu kullanma kullandırma meselesi kadınları mal gibi gören orta doğu kültürünün söylemidir. Çağdaş ülkelerde kadınlar özgür bireylerdir ve seçim yaparlar. Yatacakları, sevecekleri, yol verecekleri adamları gönüllerine göre seçerler.

Ne kadar ironiktir ki, dünyanın en gelişmiş, en zengin ülkelerinde böyle namus ahlak tartışmaları yapılmaz. Ortadoğudan bakınca bu ülkelere mezhebi geniş diyebiliriz, ahlaksız namussuz diyebiliriz. Gördüklerimiz de kıyamet alametidir çağdaşlık değildir. Adamların marsa gönderdikleri aracın tasarımında bir sürü kadın çalışır. Adamların memleketinde kadınlar endüstriyel yaşamın yarısını sırtlarında taşırlar. Ortadoğunun kendini herkese değil sadece kocasına kullandırtan kadınları da evde oturur çay demler dedikodu yapar.

Bir de öyle medeniyet çağdaşlık olmaz olsun diyenler de çıkacaktır bu sözlerimden sonra. Zaten çağdaşlık bu kafa ile olmuyor, olmayacak da. Elalem aya koloni kuracak, biz de geri kalmışlığımızın nedenini ahlaki çöküntümüze bağlayacağız. Malum namussuz ahlaksız hafif kadınların istediği erkeğe kendini kullandırttığı Amerika'da, sadece Harward Üniversitesinin yıllık bütçesi Türkiye'nin tüm milli eğitim bütçesinin 2,5 katı...

Namusu bacak arasından çıkarıp, katı iş disiplini, sözünü tutma, yalan söylememe, kurallara uyma, yüksek iradeye sahip olma gibi kavramlara dönüştürürsek belki Almanlar gibi arabalar yapabiliriz bir gün. Forumda işini yarım yamalak yapan, yaptığı işi tam öğrenmemiş, çarptığı kodları tasarımları evirip çevirip satan bir sürü adamın ahlakını hiç sorgulamayız. Varsa yoksa bacak arasındaki ahlak...
Kadınları Mal Olarak Görmek mi? Cenneti Annelerin Ayakları Altına Seren Bir Dine İnanıyorum Ben. Her Kadın Bir Anne Adayıdır.

Ve Hayatım da ki Kadını Başıma Taç Etmesi de Bilirim.

Bilmiyorum Dikkatinizi Hiç Çekti mi ? Halkın %98'inin Müslüman Olduğu Bir Ülkede İSLAM'i Kurallara Göre Yaşamak YOBAZLIK, GERİ KAFALILIK Olmuş.

Namusu Bacak Arasından Çıkarmak Ne Demek ya? Bu da Yeni Moda Heralde Herkes Söylüyor Bir Kişi ile Konuşurken Ona da Sordum Madem Namus Bacak Arasında Değil Bir Hayat Kadını ile Evlenir misin? Cevap Tabi ki Hayır.

Namus Sadece Kadınlara Göre Bir Terim de Değildir ve Ayrıca Namus Demek Sadece Bacak Arası Demekte Değildir.
Eğer Ben Kendimi Eşime Saklıyorsam Eşim Olacak Kişinin de İlki Ben Olmalıyım.

Namusu Sadece Bacak Arasında Aramamak Gerek Bu Bir Gerçek Ama Namusu Bacak Arasında Aramayın Sözü Saçmalıktan İbaret.

Kadınları Mal Olarak Gören Tipler Evlenmeden Önce Her Türlü Pisliği Yapıp, Benim Evleneceğim Kişi Temiz Olsun Diyen Tiplerdir Bana Göre.

Söylemek İstediğim Şeyi Önceki Mesajımda da Yazmıştım
--
Bizim Üstüne Titrediğimiz Dostluk, Kardeşlik, Namus, Şeref Kavramı Artık Bitmiş. Kimsenin Umurunda Değil Namus, Şeref Gibi Kavramlar.

Daha 15 - 16 Yaşında ki Kızları Parklarda, Köşe Başlarında Öpüşürken vb. Görür Olduk Hemde Hiç Utanmadan Sıkılmadan. Ve Batılılaşıyoruz, Medeniyet Diye Diye Bunlar Artık Çok Normal Bir Hal Almış Durumda.

Erkekler ve Kızlar Artık Kendilerini Eşlerine Saklamıyorlar. Artık Evlenmeden Cinsel İlişki Yaşamak Çok Normalmiş Gibi Gösteriliyor. Namus Bacak Arasında Değildir Sözü Atasözü Olmuş .

Bir Kızdan Duyduğum Laf Şu;
"Beğendiğim Herkes ile cinsel İlişkiye Girerim. Ben Zevkime Düşkünüm"

Bu Sözler Daha 20 Yaşında Bir Kızın Sözleri. Eğer Bunlar Medeniyet ise Tüküreyim Böyle Medeniyete de Böyle Zihniyete de.

Gerçekten Acıyorum. Ve Üstadın Şu Sözleri Aklıma Geliyor;
Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni ,
Desene Hayvan Senden Daha Medeni...