bir arkadaşım kız arkadaşına destek olabilmek için katıldı bu sisteme. Daha öncesinde bilgim olmadığı için uyaramadım. herneyse beni sunum için çağırıyor fakat neye çağırdığını söylemiyor. akşam gel falan filan.

tamam geliyorum diye aradım. o ara 2 muhabbet ettik. web işi falan sen meraklsın ya dedi. Hee dedim şu megacılar mı.

Her neyse gittik arkadaş geldi sunuma başlayacak. Ciddiyet istiyorlar ya onlar anlatırken sağa sola bakmadan dinleyeceksin. Adam anlatıyor.

"Ben sisteme girdim. 1 ay falan geçti telefon geldi ilk paran hesabına yattı diye ben okulu bırakıp sadece bu işe yoğunlaştım" diyerek daldı mevzuya.

işte örnekler falan veriyor. X kişi sisteme katılmış altına 4 kişi kaydedip askere gitmiş askerden gelince banka hesabında 35000 Tl hazır bekliyormuş

böyle böyle devam ettiler. En son döndü ve

"isimsoyisim.com şeklinde bir web siten olduğunu düşün" dedi
Zaten var o şekilde bir sitem dedim.
"Kaç yıldır açık" diye sordu.
4 Yıldır açık diye cevapladım.
"Peki bu zamana kadar ne kadar masraf ettin dedi"
O zamanlar site wordpress değil bir php kişisel site şeklindeydi. Tasarımını kendim yaparak sadece Domain + Host 4 yılda 200 tl ödedim dedim.

Eleman sunuma devam etmek istemedi

Şimdi arkadaşım kız arkadaşı ile nişanlandı. Fakat bunları altına kayıt eden yani bize sunum yapan liderleri ilgilenmeyi bıraktığı için artık uğraşmıyorlarmış.

Sonuç : Hayaller uğruna verilmiş boşa giden 4000 tl