Cricket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Ben şunu diyim ilk başta; 1 yıl öncesinde bu zamanlardı heralde tam tamına 96 kiloydum,boyum ise standart 1.80.
Ee aradan baya zaman geçti,ne olduysa oldu zayıflamaya karar verip; 4 Ay içerisinde yaklaşık 25 kilo verdim.

Peki nasıl verdim?
# Şeker mi,unuttum.(18 yaşındayım çayı falan 1 yıldır şekersiz içerim)

# Ekmeği azaltarak daha hızlı kilo vermeye başladım. (Günlük yarım ekmek ideal)

# Su tüketimini günlük 3 litreye çıkardım.(Stajdayken baya zorlamıştı yalnız )

# Bitki çayı fazla önemsemedim.Yalnız kullansanız iyi olur.(karabaş otu)

Şimdilik bunları yapsanız,yeterli. Tabi ekmeği,şekeri bırakabilirseniz
- Bazı arkadaşlar 4 ayda 25 kilo çok fazla diyecektir hemen cevapliyim; Allaha şükür hiç bir sorun olmadı,doktorada göründüm,temiz yani

Şuanki kilom; 70 ile 72KG arası hep gider gelir.Bilmem burası bir webmaster forumu ama aranızda kilolarını vermek isteyen birçok arkadaşım vardır,eminim

# kilo verme sürecinde herhangi bir doktora,diyetisyene başvurmadım.
Sorularınızı özelden atarsanız yanıtlayım.

22 yaşındayken senin gibi bir diyetle 58 günde 28 kilo verdim. 106 kilodan 78 kiloya düştüm. Arkadaşlarımın dibi düşüyordu spor salonunda. Geniş omuzlarım ve baklavalarım vardı. 26 yaşına kadar 78-82 kg arasında gayet fit bir hayatım vardı. Bugün 124 kiloyum boyum 179 cm.

Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 lu yaşlardan sonra 100 üzerine çıkman muhtemel. Sakın kontrolünü kaybetme. Çünkü yaptığın her sert diyet ile vücuduna düşük kalori ile yaşamayı öğretiyorsun. Eski kilonun %8-10 üzerine çıkma ihtimalin yüksek.