Whoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba cron job işleyebileceğim linux cpanel hosting arıyorum yıllık fiyatı max . 50tlye kadar olabilir.

1 günlük deneme istiyorum markumdan aldım aynı şekilde denedim sayfalar ve index 5 snden önce açılmyor. Bu sorunu yaşamayacağım bir hosting için 1 günlük deneme almak istiyorum. Yazılımımı kurduğumda hızlı açılır sorun olmaz ise sürekli yükselticem büyük ihtimalle sunucuya dahi geçerim. 2 - 3 aya yine aynı firma ile devam ederim.

1 gün deneme açabilecek arkadaşlar pm bekliyorum.
Merhaba,

İsteğinizi karşılayacak kesinti hız veya hizmet konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağınız %100 gerçek Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde 7 koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.

Aylık 1$ dan paketlerimiz yüksek standartta ve özelliktedir. Gereksinimlerinizi tam olarak sitemizden bildirim oluşturarak tarafımıza iletirseniz daha detaylı yardımcı olabilir ona göre farklı paket önerilerinde bulunabiliriz. Ayrıca sistemimize yeni entegre etmiş olduğumuz NGİNX ve varnish eklentileri ile 10 kat daha fazla online kullanıcı kapasitesi ile rahat bir nefes alabilir CloudFlare eklentisini aktif ederek saldırılara karşı çözüm bulabilirsiniz.

1 İle 10 arasında site barındırabileceğiniz SSD Cloud hosting paketlerimiz
(Ödeme: Aylık, 3 Ayık, 6 Aylık, Yıllık)

Yeni cloud teknolojisiyle sunucu kaynaklarınızı fazla kullandığınız durumlarda bile yükü birden fazla sunucuya dağıtarak işlemlerinizin güvenli ve hız sorunu yaşamadan yapılmasını sağlamaktadır.

Cloud teknolojisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Neden Cloud ? ve Cloud Kıyaslama sayfamızı ziyaret ediniz.

Teşekkürler.
CloudBunny.Net