SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şeyi elde etmek istiyorsanız risk alacaksınız !
Tabi bu risk adsense ise asla o kadar yatırım yapmam
Hocam tabi ki risk ama şuanki gelirli sitem mesela daha önce 1 yıl sabit gelirli olarak aldım. 6 aydır bendede sabit geliri devam ediyor. Tabi düzenli özgün içerikle güncelliyorum. Alacak olursam yine böyle geliri sabit site alırım. O yüzden bu konuyu düşünüyorum ve sizlere soruyorum.

yorumlarınız ile düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:10:56 -->-> Daha önceki mesaj 19:07:45 --

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden araba? Araba ölü bir yatırımdır.. Alırsın 100e satarsın 70 80e bence normal bir araba alın kalan paraya da bir site alın gelirli sonra geliriniz artınca arabayı satın golf 7 yi kredisiz alırsınız.
Hocam tabi ki bu da bir fikirdir. Gayette mantıklı aslında ama Golf 7 bu ara kafama fena takılmış bir araç. Ayrıca vw modelleri ne zaman satarsanız satın (kaza vs. olmadıkça) fazla zarar ettiren bir model değil diye düşünüyorum. 1 yıl kadar önce alan arkadaşım o zaman sıfıra aldı şuan satılık 2.el modeller o zamanın sıfır araçlarından daha pahalı durumda mesela. Bunun yanında yakıttı vergiydi hesaba katmıyorum ama bunları zaten araba alırken göze alıyoruz. Tekrar teşekkür ederim mantıklı fikriniz için.