Bir şeyi elde etmek istiyorsanız risk alacaksınız !
Tabi bu risk adsense ise asla o kadar yatırım yapmam
Hocam tabi ki risk ama şuanki gelirli sitem mesela daha önce 1 yıl sabit gelirli olarak aldım. 6 aydır bendede sabit geliri devam ediyor. Tabi düzenli özgün içerikle güncelliyorum. Alacak olursam yine böyle geliri sabit site alırım. O yüzden bu konuyu düşünüyorum ve sizlere soruyorum.
yorumlarınız ile düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:10:56 -->-> Daha önceki mesaj 19:07:45 --
Neden araba? Araba ölü bir yatırımdır.. Alırsın 100e satarsın 70 80e bence normal bir araba alın kalan paraya da bir site alın gelirli sonra geliriniz artınca arabayı satın golf 7 yi kredisiz alırsınız.
Hocam tabi ki bu da bir fikirdir. Gayette mantıklı aslında ama Golf 7 bu ara kafama fena takılmış bir araç. Ayrıca vw modelleri ne zaman satarsanız satın (kaza vs. olmadıkça) fazla zarar ettiren bir model değil diye düşünüyorum. 1 yıl kadar önce alan arkadaşım o zaman sıfıra aldı şuan satılık 2.el modeller o zamanın sıfır araçlarından daha pahalı durumda mesela. Bunun yanında yakıttı vergiydi hesaba katmıyorum ama bunları zaten araba alırken göze alıyoruz. Tekrar teşekkür ederim mantıklı fikriniz için.