Ben kendi fikrimi belirttim yani bence daha güzel işlerle uğraşabilirler.Fikrimi belirtirken aşırıya kaçtıysam affola.Herkese saygı duyarım,yapana da dinleyene de.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:49:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:46:52 --

OmerFan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlığı Görünce Dedim Genel Olarak Bir Yorumla Karşılaşacağım Fakat Sadece Müzik Konusunda Sitem Etmişsiniz.

Ben Genel Olarak Konuşacağım. " Gençlik " Nereye Gidiyor?

Bizim Üstüne Titrediğimiz Dostluk, Kardeşlik, Namus, Şeref Kavramı Artık Bitmiş. Kimsenin Umurunda Değil Namus, Şeref Gibi Kavramlar.

Daha 15 - 16 Yaşında ki Kızları Parklarda, Köşe Başlarında Öpüşürken vb. Görür Olduk Hemde Hiç Utanmadan Sıkılmadan. Ve Batılılaşıyoruz, Medeniyet Diye Diye Bunlar Artık Çok Normal Bir Hal Almış Durumda.

Erkekler ve Kızlar Artık Kendilerini Eşlerine Saklamıyorlar. Artık Evlenmeden Cinsel İlişki Yaşamak Çok Normalmiş Gibi Gösteriliyor. Namus Bacak Arasındadır Sözü Atasözü Olmuş .

Bir Kızdan Duyduğum Laf Şu;
"Beğendiğim Herkes ile cinsel İlişkiye Girerim. Ben Zevkime Düşkünüm"

Bu Sözler Daha Bekar 20 Yaşında Bir Kızın Sözleri. Eğer Bunlar Medeniyet ise Tüküreyim Böyle Medeniyete de Böyle Zihniyete de.

Gerçekten Acıyorum. Ve Üstadın Şu Sözleri Aklıma Geliyor;
Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni ,
Desene Hayvan Senden Daha Medeni...
Maalesef