bence ugrasma hiç bütçen varsa otur ugras belki bir yere gelir ama birileri gelip ilan eklıcek edicek kazanırım diye bekleme sahsen
Açılan bölüm ve konu içeriğini okuduktan sonra sizin bu yorumunuz gereksiz gördüm. Neden derseniz, @omerkardesler adlı arkadaşımız yeni başlayanlar bölümüne konu açmış bir site bir PROJE diyor farkındaysanız. Yeni bir girişim yapan kişilere bu şekilde negatif bir tavır göstermeniz yanlış bir hareket bana sorarsanız. Yukarıda ki yorumlar ile sizin yorumunuz farklı. Arkadaş değerlendirme yapmanızı istiyor fakat siz tam tersi boş ver ugrasma gibi demeniz hiç olmadı şahsi fikrim bu tamamen.
Report edilmiştir.
@omerkardesler Siteniz projeniz gayet güzel fakat arkadaşlara katılıyorum tasarım olarak biraz daha renk katarsanız daha iyi bir sunum ve ekip ile güzel yerlere gelebilirsiniz. Yılmayın, kulak asmayın ve çalışın!