ForJustice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa süre önce bir siteden hosting aldım site sürekli Mysql hatası veriyordu giremiyordum yaklaşık 1-2 hafta hiç giremedim sorun onlardan kaynaklandığı halde mesaj atmama rağmen hata bizde değil diyip oyaladılar sonra başka bir hostinge taşıyıp birkaç forumda bunların aleyhinde yazı yazdım hemen mesaa cevap verip özür dileriz sorun bizdenmiş konuları sildirin geri ödeme yapalım diye mesaj attılar ben konuları sildirdikten sonra ödeme bilgilerinizi verin ödemeyi yapalım dediler ve ben bilgileri vermeme rağmen 7 gündür ne ödeme yaptılar nede mesaja cevap verdiler başka birmesaj attım ama ona bir süre sonra cevap geldi yani ödeme için attığıma bilerek bakmadıkları belli şimdi ben bunlara bütün forumlarda vs mesajların resimlerini ve yaptıklarını anlatıcağımı söyledim ve bizde dava ederiz dediler sorum şu

Ben bunları dava etsem sonuç çıkarmı
Bu şekilde karalama amaçlı konu açsam konuşma resimleriyle beraber sorun olurmu yada konuları ne tür açarsam sorun olmaz
Şikayetlerinizde haklıysanız sorun çıkacağını sanmıyorum ancak olmayan bir şikayeti varmış gibi konu açarsanız o zaman karalama olur.Ayrıca aldığınız hizmette bir aksaklık var ise savcılığa verebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:58:13 -->-> Daha önceki mesaj 13:56:29 --

mganda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"bizde dava ederiz" kısmı kafama takıldı neyi dava edecekler.Burada karalama yok ki, olan bir şeyi, delilleriyle ortaya koyma durumu var.
Firma sizi korkutmaya çalışmış dediğim gibi şikayetleriniz de haklıysanız sorun olmaz ama yinede siz aşırıya kaçmayın.Bunlar klasik firma taktikleri