benim şartlarım bu şekilde diyorsanız açın kendinize bir site o sitede bu şekilde satın evet o zaman kimseyi ilgilendirmez ne şekilde sattıgınız.
üzgünüm ama şuan r10 dasınız ve sizde açık arttırmayı actıgınız forumun kurallarına uymak zorundasınız
dip not: bu arada atıp tuyutosunuz bi sürü ihale kanunlarını okudum falan hepsinde de açık arttırma başlangıc fiyatından alınamaz yazıyomuş ama bi kaynak göstermediniz nedense. gösterinde biz de bilglienelim forum bu bilgi paylaşımı için sonuçta
resmi bir kurumda açık artırmaya katıldım ya da katılmadım bu sizi ilgilendiren bir durum degil suan r10 dayız ve ben bu sitede yapılan açık arttırmaya katıldım
sonuç: buranın kurallarına göre 2-3-4 nolu siteleri 1er tl den bana vermek durumundasınız.
r10 da ki kuralları yazan yeri bana gösterin
https://www.r10.net/site-satisi/12031...kurallari.html
gördüğünüz gbi burada sizin bağsettiğiniz bir kural bulunmuyor
yani 1 tl den baslarsa 1 tl teklfi baslar gibi
ben forum kurallarına saygılayım
diğerleri beni ilgilendirmez dediğim de konuyu farklı yerlere cekmenize erek yok beni diğer ihale acıp ta x tkliflerin ilgilendirmediğini belirtmemdir
konuda ilk bastaki teklifiniz de de aynı seyi belirttim almak istiyor iseniz arttırım yapmak zorundasınız hiçbir ihale arttırım yapılmadan kazanılamaz
ben size x yerlerin kaynağını aktarmak zorunda değilim google girip biraz arastırın yapılan ihaleleri vs
ha diyorsunuz ki r10 da ki kurallar tamam ona da varım
r10 daki kurallar acık
Açık Artırma Kuralları:
-Eğer açık artırma sizde sonlandı ise siteyi almak zorundasınız.
-Eğer açık artırmaya son teklif verenler almadıysa (Kişi hakkında -iTrader kullanma hakkınız vardır)bir önceki tekliflerin sahibi olduğunuz için alma hakkı size geçer, zorunluluk yoktur.
-Tekliften vazgeçmek istiyorsanız bunu açık artırma sürerken yapabilirsiniz, sonlandıktan sonra teklifinizi geri çekemezsiniz.
Konuya etik açısından baktığımız için aksi durumlar yaşandığında "uzaklaştırma" cezası ile üyeler cezalandırılacaktır.
Bir site açık artırması başlatıyorsanız ;
- 1$'dan domain diye başlık açıp "minimum istenen fiyat" kısmına 50$ yazmamalısınız. Bu durumda 50$dan aşağı satmayacak olmanıza rağmen 50 tane gereksiz teklif / post kalabalığı oluşacaktır.
- Bu durumu hoş karşılamadığımızdan konunuz kilitlenecektir. Minimum satış fiyatınız ne ise açık artırmayı o fiyattan başlatmanız gerekmektedir. Israrla aynı tavrı sergilerseniz "uzaklaştırma" cezası ile cezalandırılırsınız.
ben sisteme bir teklif vermiyor sadece 1 tl den konuyu acıyorum diyorum yani zaten ben veriyorum 1 tl siz kendi teklifinizi sunacaksınız bunun için tekrar 1 tl teklif sunamazsınız
daha acık olamam sanırım artık konuyu kirletmeyin