24 Eylul 2016 Tema Guncellemesi Oldu: https://www.r10.net/wp-temalari/16445...er-v2-2-a.html
Daha önce kısa iki sürüm yayınladığım ücretsiz haber teması DaimaHaberin son sürümü üzerinden bir takım güncellemeler yapmaya karar verdim. Tasarımda basit dokunuşlarla daha şık bir görünüm elde etmeye çalıştım. Yazar eklentisini aldığım geri bildirimlere göre uygun çalışmasını sağladım. Eklenen yeniliklerden yazının devamında bahsedeceğim. Kurulum ve kullanım ile ilgili detaylı açıklamaları ise temayı indirdiğinizde çıkan PDF dosyasında bulacaksınız.
Beklentilere karşı önemli not: Bu tema, benim bir zamanlar boş bir vaktimde kendim için oluşturduğum basit bir haber temasıdır. Kesinlikle ve kesinlikle bitmiş bir tema olduğunu iddia etmiyorum. Geliştirmekte ve yeni özellikler kazandırmakta özgürsünüz. Ayrıca temanın yapımcısı olarak herhangi bir kurulum/kullanım desteği vermiyorum. Bu hususta beklentilerinize cevap veremeyeceğim için üzgünüm. Öte yandan benim sizden emeğimin karşılığı olarak beklentim, temanın alt kısmındaki link ve isim bölümünü silmemeniz. Silmenin aksine bir de kendi temasıymış gibi yayınlayanlara iyice ayar oluyorum bilesiniz. Neyse konumuza dönelim.
Neler Yeni? - Temanın daha şık durması adına temel fontlar yerine Google Font seçeneklerinden birisi kullanıldı. (PT Sans)
- Tasarımda fazlalık olarak görülen bazı kenarlıklar ve arka plan resimleri kaldırıldı. Fark edilemeyecek kadar küçük, ama daha profesyonel bir görünüm kazandıracak bir takım düzeltmeler yapıldı.
- Kategori sayfalarında da slider manşet gösterebilme imkânı eklendi. Bu özelliği tema panelinden ayarlayabilirsiniz.
- Yazar köşesi bölümünde bir yazarın iki yazısını arka arkaya eklediğinizde ikisi de ana sayfada görünüyordu. Bu sorun düzeltildi. Artık her yazarın sadece en son yazısı görünüyor.
Demo adresi:
www.daimahaber.com İndir