Hiçbir kamu kuruluşuna eğer standart 70 puan standardı getirilmişse, imam hatimli dahi olsa giremez. Ama devlet içerisinde iş yapan taşeron firmalara puan farketmeksizin girebilir.
Laf sokmak istesem NET bir şekilde lafımı yazardım, acaba alınganlığım mı tuttu diye düşünmeye fırsatın olmazdı.
güzel arkadaşım açıktan kadrolu olarak bir çok alım oluyor ve 70ten aşşağı bunlar düşüyor arapça bilen okutman vs. olarak geçen 2 sene içerisinde ne kadar imam hatip mezunu alındı farkındayım ben 2 3 aya bir 3k 3k alınanları biliyorum ben amacım ayrım filan yapmak değil sakın öyle düşünme laf sokma çabasına girdiğin cümlenin sonundan belli "ha pardon siz daha iyi bilirsiniz" diyerek
yahu buradaki insanlar bazen gerçekten garipleşiyor her yazılan mesajı biyerlere çekiyor hep kendilerinin bildiklerini sanıyor en iyi kendilerinin olduklarını sanıyor arkadaşa fikir vermeye çalışıyorum gelip boş boş laf yapıyorsun ha daha iyi bilirsin vs diyerek harbi ayıp ediyorsunuz.