ikaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
incelemeden fiyat veriyorsunuz ama.

konuyu okumadan yorum yapmışsınız belli. Ben yeterlimidir diye soruyorum siz 10 tl den verelim diyorsunuz satış odaklı. daha hizmeti almadan adam azarlamaya başlamışsınız. Konuyu okumamışsınız bile. Aman üstat benden uzak dur. Gerekirse 50 lira verip güzel hostingden devam edeceğim arayış içine girmek mantıksızdı zaten. Bartuc bey özel mesaj yolu ile iletişime geçerseniz sevinirim.
ben konunuzu okudum ama siz yazdığımı anlamaıssınız

öncelikle 256 mb vps istiyorsunuz

hangi işletim sistemi kuracaksınız ? bilgi yok
1 k site demişsiniz ? sitenizin alt yapısı optimize edilip edilmediği vede bunun gibi bir cok soru var
ben veya x bir firma size sizin istediğiniz gibi teklif verebilmesi için benim sitem bu alt yapısı su panelim cpanel veya su diyeceksiniz ki bizde size bunun için bilgi vereceğiz

cpanel sağlıklı calışması için en a 1 gb ram gerekli
artı tüm paneller için artık en az 1 gb ram gerekli
size zaten kalkıpta 256 mb rem verim ondan sonra da buraya cpanel kuran firma var ise siz o cpanelin yönetim panelin de bile zor gezersiniz kaldıki siz site acacaksınız

size 10 tl verdiğimiz fiyat https://www.r10.net/vps-hosting/13339...en-teslim.html buradaki paketimiz içindir

yani uzun lafın kısası
1 gb altında aldığınız vps ler de işletim sistemi ne olursa olsun vps kilitlenmesi donma gibi sorunlar yasarsınız size istedikleri kadar swap ram takviyesi yapsınlar
size kimse 10 tl den 256 mb ram vps verip 4 gb swap rem sağlamaz

birde azarlamadan bahsetmişsiniz lütfen bir istekte bulunacağınız zaman bizlerin size teklif verebilmesi için istediğiniz işletim sistemi vs bildirin bakın yazan bir cok firma size 1 gb altında hizmette sorun yasarsınız demiş

size göre o zaman bu arkadaslarımız da konuyu okumadan yorum yapmıslar
ben sizi bu sekilde uyarmak yerine direk olarak 1 gb ramli vps teklif sundum

saygılarımla