bh.candan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google sürekli oyunun kurallarını değiştiriyor. Buluttan nem kapıyorlar neredeyse. adwords reklamlarının arttığını görmedikçe bu değişim sürecek gibi. Son zamanlarda adwords reklam verenlerinde azalma olabilir. son kozlarını oynuyor gibi. batacak gibi. Bir sistemle bu kadar çok oynamanın sonu iyi olmaz.
Bakın arkadaşlar siteleriniz düştükçe mantıklı düşünemiyorsunuz, alıntı yaptığım arkadaş sana demiyorum genel olarak söyleyim.

Google bu güncellemede ufak çaplı sitelerin yüzünü güldüreceğim demişti ne oldu söylermisiniz? burda hiti düşenlerin siteleri hepsimi otoriterdir nedir. Yoksa googlemi yalan söylüyor bence yalan söylüyor, bir kaç arkadaş adwords vermek lazım demiş google nasıl aşıladı bunu sizce? herzaman ilk sıralarda büyük siteleri göreceksiniz hiç bir zaman ufak çaplı sitelerin yeri sağlam değil peki hiç kendinize sordunuzmu neden büyük şirket yada adı sanı duyulanları göreceğiz? sebebi şu google bu çalkantıyı kendi yaparak bilerek isteyerek sıralamada kafadaki siteleri otoriterlerden seçmekte çünki yukarda sağlam siteleri bırakıyorki dalgalanmada alttakiler oynadıkça adwordsa sürüklüyor bundaki mantığı anladınızmı şimdi.

Benim yıllardır görüşüm bu yönde size söyleyeceğim tek şey biraz zaman zaman bekleyin panik yapmayın. Adwordse alıştırırsanız vermediğiniz zaman google amcamız gene sizi yerinizden edecek deneyin görün. Benim sitemi gerilere çeksin büyük konuşmayım ama hayati önem taşımadıkça reklam meklam vermem kusura bakmasın otoriterleri tut yukarda küçüklere gelince salla dur reklama teşvik et vs. ne güzel istanbul.

Katılmayanlarda olacaktır elbet ama gördüğünüz kullandığınız bu google hiçte masum değil, bir laf var çok para neysiz olmaz? haramsız

ALLAH hepinizin gönlüne göre versin.

@cryptosam; @turkstar; @Eyupoglu; @mgmslck; @Bilo; @LG700; @RDY; @Yenile; @KR@LKSK; @DarKPeArL; @dll; @Civciv; @Yeniceri;