Godaddy ile 4-5 yıllık bir çalışma geçmişine sahiptim. Firma devredildikten sonra devamlı hesabımın kilitlenmesi, iletişime geçtiğinizde 2-3 gün sonra geri dönüş yaparak doymuş bir firma örneği sergilediler. Name.com 'a geçtim. Şuan için gayet iyi hizmetleri hatta başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Bir müşterime ait siteye shell atılmış üstünede zararlı bir html sayfası oluşturup yönlendirme kodu eklemişler. Bu html sayfasının linkinide birçok hacklenmiş siteye iframe olarak açmışlar. Duruma karşılık şikayetler gitmiş en sonunda name.com siteyi suspend etmek zorunda kalmış. E-posta ile geridönüş yaptım anında domaini tekrar aktif ettiler. Benzer bir durumu godaddy ile yaşamıştım ve herhangi bir şekilde domain'e koyulan suspendi kaldırmamışlardı sonuç olarak domaini kaybetmiştik.
Bütün domainlerimi name.com'a taşıdıktan sonra Godaddy'in tavrı ne mi oldu? Giriş yapmaya çalıştığımda "Bu hesap kilitli. Lütfen Müşteri Desteği ile iletişime geç." şeklinde bir mesaj bırakmışlar. Umursamadım, umursamıyorum

Bu kendini fazla abartan firmadan biran önce ayrılmanız hayrınıza olacaktır.