Ölünün arkasından konuşulmaz arkadaşlar aynı şekilde övmekte yanlış, ben intihar edecek olsam millete yayın etmezdim ikincisi organlarımı bağışlardım. Bir insanı övebilmek için memlekete ne gibi hizmetlerde bulunmuş ne faydası olmuş ona bakarım. Yok ölmüşte yok insanlar üzülmüş sosyal medyada gündem olmuş haberlere bile konu oldu. Bu kadar güzel hayatı vardı neden yokluğu tercih etti acaba imrenenlere sorarım, mal varlığı yada entelektüel olması ile kimseye özenmem, bu adamı tanımıyoruz sonuçta ama gidişatı hiç hoşuma gitmedi açıkçası insanlara hiç iyi örnek olmadı. Ruh halini bilemem ancak yinede tasvip edemeyiz bundan dolayı. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir kafanızı yormayın. Birisi bir yorumda bulunmuş öleceğine keşke baştakiler ile savaş yapsaydın! Bakın işte ölürken bile şov yapmadan duramıyor insanlar, milleti birbirine düşürmeden duramıyorlar. Onu bunu boş verin, o şunu yapmış bu bunu yapmış gerçekten boş verin kendinize bakın. Kimse kimseyi kurtaramaz sadece kendimizden sorumluyuz.