AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer "sarılma" eyleminin ne gibi zararı olduğunu açıklarsanız yöneticilerden bir süreliğine banlanma talebinde bulunacağım. Şayet böyle düşünen biri ile aynı ortamda bilgi paylaşımı yapmak oldukça yanlış. "Herkesin birbirine sarılıp durması" sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? Arkadaşın paylaştığı youtube yorumunu okuyunca belki bazı şeyleri daha iyi anlarsınız.
Arkadaşım cevap vermek zorunda değilsiniz bu benim kendi düşüncem. Herkes aynı fikri benimseyecek diye bir şey yoktur. Rahatsız olduğum fikrine nasıl vardınız bence yersiz bir şey, ne oluyor söylesene bana onlar orada sarılınca insanlık tavana mı fırlıyor. Bana hiç samimi gelmedi insanları yönlendirmekten başka bir şey değil, önce sokakları fakirlerden bir temizlesinler yardımda bulunsunlar. Ben sokaktaki suriyeliler ile uğraşıyorum yeri geliyor iş buluyorum yeri geliyor sarılıyorum ama sizler memlekete neden aldık bu insanları diyorsunuz. Yüzeysel insanlıktan bıkkınlık geldi kardeşim tamam mı yok sarılmış yok bilmem ne yapmış hepsi tribünlere oynuyor. Adam olsaydı eğer o kesilen cezayı gösterip kendi ülkesine laf ettirmezdi. Madem bir güzellik yaptın onun içine başka şeyleri katmayacaksın saflığı ile insanlara sunacaksın. Yine yanlış bir şey olduğunu söylemiyorum ama bu şekilde bir şey elde edilemez.