mseckin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce bu işi yapmış biri olarak pek tavsiye edemem hocam. Netdirekt ' den sunucu bile kiraladık (ayda 400 tl masraf) , Devamlı haber takip edebilecek ekleyecek arkadaşlar işe aldık. Amaç reklam gelirleriydi fakat öyle olmadı . Adsense hesabı patladı , yerli reklam firmaları ödeme yapmadılar .
İşin birde yasal tarafı var , artık teknoloji gelişmesi ile gazete haberciliği gelenek konumuna geçti yerini internet haberciliği aldı haliyle büyük haber siteleri haber kopyalamayı yasal olarak yakından takip ediyor. Bize kaç kere haberleri kaldırılması konusunda uyarılar gelmişti.
Anlamadığım nokta şu ;

izlesene,youtube,ensonhaber vb. video sitelerine serbestmi hocam ? Yani tek soru işaretim yasal tarafıydı konuya açıklık getirmenize sevindim.

Bu konu hakkında pek detaylı bilgiye ulaşamadım.Ayrıca adsense video sitelerinde çabuk patlar.Amacımız kurumsal veya kişisel ön ödemeli reklam modeli.

Haber sitelerini toplasanız 100ü geçmez.Yani kendi sitelerine upload ve sıcak haber yayınlayacak.Şahsen ben okumak yerine, izlemeyi tercih ediyorum.