Arkadaşlar ilgilenemediğim bir arkadaşlık sitem var 2 ay önce hostu değiştirdim bazı resimleri eklemeyi unutmuşum google görselde ve index sayısında dibe vurdu site. bu gün o hatayı görüp hemen düzeltim sitedeki tüm resimler tamam zaten yandex indexsine bakınca anlarsınız sitenin ne kadar indexli olduğunu. daha önce satmaya karar verdim kimse almayınca biraz uğraş ile hitlendirdim ama yine işlerimden dolayı uğraşamıyorum ve uğraşacak birisine satmayı düşünüyorum
Site adresi: arkadaslarbul.com
Site için istenen fiyat: 900 tl
Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmadı
Sitenin açılış tarihi: 10 Mayıs 2012
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: 10 Mayıs 2012 - 10 Mayıs 2016 /name.com
Kategori, sitenin içeriği nedir: arkadaşlık sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 40-60 Tekil Hit
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 YIL 2 Ay / PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir.
Hosting dahil midir: Hayır, 2-3 Gün idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılım: 850TL'lik Özel arkadaşlık scripti
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
site arkadaşlık sitesi kelimesinde 2 sayfayı gördü hemde hiç bir şey yapmadan ama ilgisizlikten şuan gerilemiş durumda biraz çalışma ile yeniden eski yerine gelecektir. sitede tüm her şey ücretsiz olarak ayarlanmıştır buna rağmen preminyum satın almak isteyen üyelerimiz olmatadır
sitenin istatistikleri eski konuma bakarak görebilirsiniz sitenin uğraşılınca hitlendiğini
üye sayısı : 14907 (yeni üye sayısı 15326)
bayan üye sayısı : 632 (650)
yeni site açmayı düşüneneler bence kaçırmamalı sıfır site ile uğraşmaktansa direk yükselebileceğiniz bir site
******* Konu