Merhabalar, beni huzursuz eden bir konu var. Eğer bu konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilirse cidden çok sevinirim, ona göre yol haritası çizeceğim.

4 gün önce bir haber sitesi oluşturdum. Onedio içeriğine benzer bir bot ile haberleri eklemeye başladım. Haberler şu şablonla ekleniyor;

Alıntı
# BAŞLIK

# İÇERİĞİN YARISI
# EN ALT KISIMA (DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ: LİNK) BÖLÜMÜ
Açıkcası korkuma gelecek olursak, telif hakkı yemekten korkuyorum. Siteye Telif Hakkı Şikayet bölümü ekledim gözle görülür şekilde. Çok kişiye sordum bazıları sorun çıkarsa ilk önce uyarırlar kaldırırsın sorun olmaz dedi. Bazıları direk davayı basarlar dedi. İkilimde kaldım yani.

Siteye eklemediğim ajanslar; DHA, AA, Milliyet, Hürriyet

Siteye eklediğim ajanslar; Mynet, t24.com.tr, aljazeera.com.tr, bbc.co.uk, taraf.com.tr, webrazzi.com ve normal şahıs haber siteleri

Bu konuda ki deneyimlerinizi, ne yapmam gerektiğini benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şuan gayet iyi giden bir sistem var 3. günde 15k tekil hit aldık şükür. Ama işte içimde ki telif korkusunu yenemiyorum bir türlü.

Ek olarak siteye eklediğim ajanslar bölümünde "direk kaldır başına bela alma!" dediğiniz site varsa onuda iletebilirseniz çok çok sevinirim.

Şimdiden ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim, saygı ve sevgilerim ile.