osman bey bizde bulutfon ailesine katıldık bakalım hayırlısı sözleşmeyi imzalayıp yarın size göndereceğim.
saygılarla
Referans olduğunuz için teşekkürler.
Benim BUlutfon dan Netgsm numaralarına karşı aramalarda problemim olduğunu aradım bildirdim Cemile Hanım Not aldı geri dönceğim deid kimse dönmedi
Osman Beye ilettim ilgileneceğini söyledi kimse dönmedi
Bu konuda benim gibi sorun yaşayan var mı ?
Bu konuda yaşanan problem bizim müdahale edebildiğimiz bir problem değil ne yazık ki. Problem Netgsm ile bizim arabağlantılarımızı sağlayan firmalar arasında yaşanmakta. Ancak bu konu ile ilgili sorun her iki tarafda çözülüyor şuan. Bulutfon da büyük tüm operatörlerden arama alıp arama yapabilirsiniz. Daha az aboneye sahip operatörlerden sadece 2 tanesinde bu problem yaşanmakta lakin problem sadece bizim şirketimizde değil bizim ara bağlantılarımızı sağlayan şirketleri kullanan tüm operatörlerde Netgsm problemi mevcut bu yüzden sorunun çözümü ile ilgili çalışma başlattılar.
---
Ayrıca,
Bulutfon Versiyon 2 (V2) çalışmalarımızda epey yol aldık. V2 ile birlikte kuyruk, park, 3'den fazla kişi ile tele konferans, görüntülü konuşma, SMS, API desteği gibi bir çok özellik gelecek.
R10'da bizi takip edenler için sormak istediğim bir konu var. API çıktığında Bulutfon'a entegre ürünleri yazılım firmaları ve şirketler kendilerine özel üretecekler. Biz bu konuda örnekler yapmak üzere bazı uygulamalar için açık kaynak kodlu yazılımlar yapacağız. Bunlardan 1 tanesini Chrome için, 1 tanesini WHMCS için yapalım diyoruz. Sizce API ile yapılacak örnek uygulamada ne özellikler olmalıdır?