Merhaba Arkadaşlar, Kişisel Bilgi 2000 Yılından bu yana bilgisayar sektörünün içindeyim. Yaklaşık 8 yıldır PHP web yazılımlarıyla uğraşıyorum. Süreç Nasıl İşler İşe başlarken size neler yapılması ve nasıl yollar izleneceğini en ince ayrıntısına kadar anlatırım. Beraber ortak kararlar verip olması gerekenleri planlarız. İşe başladıktan sonra aralarda size gösterip proje boyunca sizin fikrinizi alırım. Böylece iş başında aklınızda olmayan fakat sonradan aklınıza gelecek olan değişiklikleri de görüp ekleme fırsatı sağlarım. Peki Ya Teslimden Sonra Sizden tam anlamıyla onay almadıktan sonra işi teslim ettim olarak düşünmem. Ben yaptım bitti değil; siz tamam diyene kadar o proje devam eden bir projedir benim için. Bir iş bitmeden diğer işe geçmiyorum. Siz tamam deyip teslim ettikten sonra kodlarda oluşabilecek sonradan gözümüzden kaçmış hatalara karşı ömür boyu garantisini veriyorum. Bir hata olduğunda ücretsiz olarak düzeltiyorum. Ek bir özellik isterseniz de sizi kodlarla başbaşa bırakmayıp; yine çok uygun ücretlerle size yardımcı oluyorum. Yaptıktan sonra tam anlamıyla içinize sinmeyen işlerden para almıyorum. Neler Yaparım - Yönetim Panelli Web Siteleri
- Adres Satırında id'siz Seo Uzantıları (site.com/ali-ata-bak.html gibi)
- İletişim formları
- Sipariş formları
- Ürün Listeleme
- Ziyaretçi Defteri
- Ziyaretçi Sayısı Raporlama
- İçerik robotları (oyun, haber, makale) (dizi, film)
- Mevcut sitenizde düzenlemeler ve iyileştirmeler
- Özel scriptleriniz için istediğiniz düzenlemeler
İşleriniz acil ise hızlı çözüm burada
Daha önce Yapılan İşlerden Bazıları- Hosting Ticket Destek Sistemi
- E Ticaret Yazılımı
- Ürün Sipariş Verme (Müşteri Danışmanlı)
- Site İçerik Botları
- Web Site Yönetimi Panelleri
- Online Sınav Sistemi
- Online Tahta
- Makale Yazar Paneli
Dipnot:
Kasım ayında Askere gideceğim için çok fazla uzun sürecek işlere girmiyorum mümkün olduğunca kısa ve küçük işler alma taraftarıyım.
Bu yüzden fiyatlarımı da çok uygun tutuyorum. Teşekkürler Etiketler: uur, php, php yaptırmak istiyorum, web sitesi, yönetim paneli, script düzenleme, iletişim formu, sipariş formu, php düzenleme, içerik botu, bot yaptırmak istiyorum, bot istiyorum, e ticaret, eticaret, ziyaretçi defteri, özel script, php bilen, php script, hazır script kurulum, php hata düzeltme, php işleri, seo url
Düzgün karakterli temiz ve hızlı çalışan bir arkadaş kendisi. Çalışmaları için teşekkür ederim..