Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba reklamcılık ve pazarlama uzmanıyım. Bir kurumdan almış olduğumuz 11 eğitim sertifikası pazarlamasını ortak yapacak arkadaşlar arıyorum.
Benzer ve pahalı satan şirketler gibi değildir şirketlerinki şirket kapandığında iptal ve geçersiz olur sorgulanamaz sertifikadır. Biz kurumlar aracılığı ile sağlıyoruz.
Ortak arama sebebimiz maliyetleri düşürmek ve daha fazla satış ile sürümden kazanmak ve iş yükünü hafifletmek.
Satış yerimiz sanal ortam olacaktır. Sahadaki eğitim personelimiz konferanslar yolu ile gerçekleştirmektedir. Bu konferanslar devlet destekli olup Kadir topbaş gibi devlet büyükleride katılmaktadır.
Sertifika teminini tamamen kurum üzerinden sağlamaktayız.
Ortak olacak kişiden beklentimiz. İlgili web sitesini istediğimiz gibi hazırlamak veya hazırlatmak ve çıkılacak toplam reklam bütçesinin yarısını karşılamak. Ve satışların takibini beraber sağlamak.
Karpayı %50 olacaktır. 1 adet sertifika 900tl üzerine verilirken eğitim süresi az olmasına rağmen tarafımızdan 11 Adet sertifika 240tlden verilecektir. Öğrencilere 195tl. Müşteri ödemeyi yapacak sertifikası gönderilecek ve eğitimi tamamlayıp hak kazanacaktır.
Eğitimler ister uzaktan ister dvd isterse 50 kişilik gruplar tamamlandığında birebir eğitmenlerce yapılacaktır.
Sertifikayı alan kişilerin sertifikayı hak etmesi tarafımızca her türlü kolaylıkla sağlanabilir.
Daha detaylı bilgileri ise ciddi düşünen ve öyle inandığım kişiler ile paylaşacağım.
Meraktan kimse yazmasın lütfen.